Tel: +31 (0)85 - 001 35 34

Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Wildeburg Festival – Festipi.nl
fade
7459
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7459,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Wildeburg Festival

Bekijk en boek hier alle Wildeburg accomodaties!

Bekijk alle Accommodaties

Meest populaire accommodaties

Op Wildeburg 2017 bieden wij verschillende accommodaties aan voor iedere festivalganger. Bekijk hieronder de populairste accommodaties.

De camping

Op de camping begint het allemaal! De camping loopt naadloos over in het festival en je kan er al vanaf donderdag 13 juli om 15:00 terecht. Het is de plek waar feestjes beginnen, er keihard gechilld wordt, heerlijk gegeten kan worden en overdag bands spelen.

Kies jouw perfecte plek om te verblijven

Tijdens Wildeburg 2017 bieden we verschillende accommodaties aan. Kies hier uit verschillende vooropgezette tenten of andere comfortabele slaapplekken.

Wil je een totaaloverzicht van alle accommodaties? Klik dan op onderstaande button. Heb je nog vragen? Voel je vrij om deze te stellen via e-mail, chat of telefoon. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

bekijk accommodaties

Watch the video