Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Tønder Festival - Festipi.nl
fade
5281
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5281,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-standard-border-enabled,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Tønder Festival

Bekijk alle accommodaties en boek jouw Tønder Festivaljourney vandaag!

Bekijk alle accommodaties

Meest Populaire Accommodaties

Tijdens de Festipi Village op Tønder Festival 2017 bieden wij verschillende accommodaties voor elke mogelijke festivalganger of groep van festivalgangers. Bekijk de meest populaire die geboekt zijn.

Slaapspullen & Accessoires

Voor een comfortabel verblijf hebben we verschillende soorten camping gear die je in het boeking proces of bij de Festipi Village kunt bestellen tijdens het festival. Bekijk ze nu voor een geweldig verblijf tijdens Tønder festival 2017!

Met Festipi brengen wij de beleving van Bospop naar een hoger niveau!

Leon Sturme,
Campsite Manager Bospop

“Super leuke onderneming met super personeel! Een onvergetelijke ervaring Psy-Fi 2016. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Corstiaan Rijnhout,

Kies Jouw Perfecte Plek Om Te Verblijven

Bij de Festipi Village tijdens Tønder Festival 2017 bieden wij een heleboel verschillende accomodaties voor elke mogelijke festivalganger of groep van festivalgangers. We hebben accomodaties voor 1, 2, 6 en 8 personen. Bekijk ze en boek nu jouw favoriete accommodatie voor een perfect festival avontuur in de Festipi Village tijdens Tønder 2017.

Wilt u een totaal overzicht van alle accommodaties hebben? Klik op onderstaande button en bekijk het zelf. Heb je nog vragen? Voel je vrij om te vragen te stellen via mail, chat of telefoon. Wij willen je graag helpen bij het maken van een goede keuze.

Bekijk Accommodaties

Watch the video

Waarom Kiezen Voor Festipi Village?

Festipi Village is gemaakt voor en door festivalgangers. Als je op zoek bent naar de beste festivalbeleving en comfort zonder dat het de charme verliest van het festival dan ben je hier aan het juiste adres. Festipi kijkt vanuit het oogpunt van hoe zij het zelf gewild zouden hebben. Pas als jij als festivalganger tevreden bent dan kunnen wij het ook zijn.

We willen dat je beste festival beleving hebt

Festival beleving, dat is waar het voor Festipi om draait. Om jouw de beste ervaring te geven van Tønder Festival. Festipi zorgt voor beleving op de festivalcamping. Want wij weten net zo goed als jij dat het feestje al begint op de festivalcamping.

We willen dat je je comfortabel voelt

Geen gezeul, geen gedoe. We willen dat je je comfortabel voelt. Alleen je tasje met kleding, en andere persoonlijke zaken neem je mee en laat je onderdompelen in comfort door de Festipi crew.

Be Cool

Omdat jij te gek gaaf bent.

Be Comfortable

Omdat we willen dat je je comfortabel voelt.

Be Fresh

Omdat je graag in een schone omgeving bent.

Be A Landmark

Omdat je je tent graag wilt terugvinden.

Be Secure

Omdat je je op je gemakt wilt voelen.

Be Safe

Omdat je je veilig wilt voelen.

Hurry Up, Pre Sales Gaan Altijd Snel!

Elk jaar weer gaat de voorverkoop sneller en sneller. Mensen ontdekken het genot, het plezier, maar vooral de vrijheid die ervaren wordt tijdens Festipi Village. Dus wacht niet te lang en boek vandaag!

Het is tijd voor een nieuw avontuur! Wacht niet langer. Boek een accomodatie!