Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
MadNes Festival - Festipi.nl
fade
13649
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13649,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / MadNes Festival

Verkoop van de Festipi’s op MadNes Festival ’18 is gestart!

Let op, er zijn maar max 50 Festipi’s te boeken we verwachten snel uit te verkopen!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze Village
START HET BOEKEN

OOK BEKEND VAN OA:

Waarom kiezen voor Festipi tijdens MadNes 2018?

Tijdens MadNes Festival 2018 wil je graag een fijne plek hebben om te overnachten. Dat is waarom Festipi de beste oplossing is op de camping. Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijk MadNes Festival 2018!

Hoe onze gasten denken over Festipi

Er zijn max 50 Festipi's te boeken

Tijdens het MadNes Festipi Village bieden we accommodatie aan voor maximaal 100 bezoekers (max 50 twee persoons Festipi's). We gaan er vanuit dat we snel zullen uitverkopen net zoals afgelopen jaar. We kijken er naar uit om jullie dames en heren weer te verwelkomen in ons prachtige MadNes Festipi Village.

MadNes Festipi Twee Persoons M

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte lichtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2,5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi twee persoons M is een Tipi tent met een doorsnede van 2,5 meter. Ideaal voor 2 personen.

Wat zit er allemaal in de tent:

  • Dikke Nomad 10.0 slaapmatten
  • Zachte kussens met kussenslopen
  • Dikke Nomad Bronco slaapzakken
  • (Optioneel) Echte koeiehuid op de vloer

Let op, bij deze accommodatie zijn festivaltickets en campingtickets NIET inbegrepen.

De camping

MadNes Festival 2018 vindt plaats van de 6e juli t/m de 8e juli in Nes (Ameland), Nederland.

De Festipi’s zijn alleen beschikbaar op de camping van het festival.

De camping gaat open op donderdag, 5 juli 2018 om 18.00 uur en gaat weer dicht op maandag, 9 juli 2018 om 10.00 uur. Je kunt 24/7 arriveren bij de Festipi’s.

Check-in & Check-out

Festipi Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft jouw toegang tot jou eigen persoonlijke Festipi, maar niet tot het festival MadNes Festival 2018. Daarvoor moet je een aparte ticket kopen bij het festival. Een aantal dagen voor je reis naar MadNes festival, ontvang je een andere e-mail van ons met extra informatie.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van de MadNes Festipi Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen Festipi. Tijdens de check-in, zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Festipi Tribe geworden!

START HET BOEKEN