Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Huntenpop - Festipi.nl
fade
13945
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13945,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Huntenpop

Verkoop van de Festipi’s op Huntenpop ’18 is gestart!

Let op, er zijn maar 50 Festipi’s beschikbaar en we verwachten dat dit snel uitverkocht zal zijn net zoals vorig jaar.

We kijken erg uit om jullie weer te verwelkomen als gasten binnen onze Village
Begin met boeken

OA BEKEND VAN:

Waarom kiezen voor Festipi tijdens Huntenpop 2018?

Tijdens Huntenpop 2018 wil je graag een fijne plek hebben om te overnachten. Dat is waarom Huntenpop festipi village de beste oplossing is op de camping. Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijk Huntenpop 2018!

Hoe onze gasten denken over Festipi

Er zijn max 50 Festipi's te boeken

Tijdens Huntenpop Festipi Village bieden we accommodatie aan voor maximaal 100 bezoekers (max 50 twee persoons Festipi's). We gaan er vanuit dat we snel zullen uitverkopen net zoals afgelopen jaar. We kijken er naar uit om jullie dames en heren weer te verwelkomen in ons prachtige Huntenpop Festipi Village.

Huntenpop 2018 Festipi Twee Persoons L

99.00

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? De Festipi is de ultieme festivaltent. Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte lichtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2.5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi Twee Persoons L is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 2 personen maar ook maximaal ruimte voor uw bagage en andere zaken.

Wat zit er allemaal in de tent:

  • Dikke Safarica 7.0 SI slaapmatten
  • Dikke Nomad Bronco slaapzakken
  • Zachte kussens met kussenslopen
  • (Optioneel) Echte koeiehuid op de vloer

NB: Bij deze accommodatie zijn festivaltickets en campingtickets NIET inbegrepen.

Boek deze accommodatie

De Camping

De Huntenpop vindt plaats van 10 Augustus t/m 11 Augustus in Silvolde, Nederland.

De Festipi’s zijn alleen beschikbaar op de normale camping van het festival.

De camping gaat open op donderdag 9 augustus 2018 om 18.00 uur en gaat weer dicht op zondag 12 augustus om 12.00 uur. Je kunt 24/7 inchecken in je Festipi.

Check-in & Check-out

Festipi Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft jouw toegang tot jou eigen persoonlijke Festipi, maar niet tot het festival Huntenpop 2018 of de camping van het festival. Daarvoor moet je een apart ticket kopen bij het festival. Een aantal dagen voor je reis naar Huntenpop, ontvang je een andere e-mail van ons met extra informatie.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van de Festipi Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen Festipi. Tijdens de check-in, zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Festipi Tribe geworden!

Begin met boeken