Tel: +31 (0)85 - 001 35 34

Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Healing Garden – Festipi.nl
fade
14900
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-14900,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Healing Garden

Boekingen voor de Festipi’s op Healing Garden ’18 is live!

Let op, er zijn maximaal 25 Festipi’s beschikbaar en we verwachten snel uitverkocht te zijn!

We kijken er naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen in onze village
Start het boeken

OA BEKEND VAN:

Waarom kiezen voor Festipi tijdens Healing Garden 2018?

Tijdens Healing Garden 2018 wil je graag een fijne plek hebben om te overnachten. Dat is waarom Festipi de beste oplossing is op de camping. Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijke Healing Garden 2018!

Hoe onze gasten denken over Festipi

Er zijn maximaal 10 Festipi's te boeken op Healing Garden!

Tijdens de Healing Garden Festipi Village bieden we accommodatie aan voor maximaal 20 bezoekers (max 10 twee persoons Festipi's). We gaan er vanuit dat we snel zullen uitverkopen net zoals afgelopen jaar. We kijken er naar uit om jullie dames en heren weer te verwelkomen in ons prachtige Healing Garden Festipi Village.

Healing Garden Festipi Twee Persoons M

99.00

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte lichtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2,5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi twee persoons M is een Tipi tent met een doorsnede van 2,5 meter. Ideaal voor 2 personen.

Wat zit er allemaal in de tent:

  • Dikke Nomad 10.0 slaapmatten
  • Zachte kussens met kussenslopen
  • Dikke Nomad Bronco slaapzakken
  • (Optioneel) Echte koeiehuid op de vloer

Let op, bij deze accommodatie zijn festivaltickets en campingtickets NIET inbegrepen.

Boek deze accommodatie

De camping

Healing Garden vindt plaats van 31 augustus t/m 2 September in Zeewolde, Nederland.

De Festipi’s zijn alleen beschikbaar op de normale camping van het festival.

De camping gaat open op vrijdag 31 augustus 2018 om 16.00 uur en gaat weer dicht op zondag 2 september om 22.00 uur. Je kunt 24/7 inchecken in je Festipi.

Check-in & Check-out

Festipi Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft jouw toegang tot jou eigen persoonlijke Festipi, maar niet tot het festival Healing Garden 2018 of de camping van het festival. Daarvoor moet je een aparte ticket kopen bij het festival.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van de Festipi Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen Festipi. Tijdens de check-in, zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Festipi Tribe geworden!