Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Festival bruiloft Pop-up Camping - Festipi.nl
fade
15431
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-15431,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Festival bruiloft Pop-up Camping

WE ONTZORGEN UW HUWELIJKSORGANISATIE EN VULLEN UW EVENEMENT MET MEMORABELE ERVARINGEN

Perfecte Bruiloft Sleepover Pop-up Camping

BEKIJK & LEES MEER

Hoe kunnen we uw bruiloft nog meer tot een succes maken?

Festipi is een full-service festivalcamping voor bruiloften, die niet alleen accommodatie voor overnachting biedt voor uw bezoekers, maar een alles-in-één camping oplossing voor uw festival bruiloft.

Geniet van alles aan je bruiloft

Met een mooie bruiloft komt ook het onderwerp, overnachting! Omdat de meesten van jullie na de bruiloft niet meer naar huis mogen rijden. Maar ook omdat je voor de bruiloft een goede nachtrust hebt gehad om volop te genieten van je huwelijksfeest.

Dat is wanneer wij langs komen om te helpen. Met Festipi bieden wij een full-service festival bruiloft pop-up camping. Je kunt het zien als een klein, intiem dorp voor iedereen die tijdens de trouwdagen een overnachtingsplaats nodig heeft.


Eindelijk tijd voor elkaar!

Na de bruiloft is het tijd voor jullie twee alleen! Je wilt op een goddelijk bed slapen in een omgeving die perfect is ingericht. Zou het niet te gek zijn om buiten in een bruidssuite (maar nog steeds warm en gezellig) te kunnen slapen?

Festipi heeft de eerste mobiele bruidssuite ter wereld. Volledig gedecoreerd maar ook precies op wens zoals u dat wilt. Ziet het er niet geweldig uit? Zie u uzelf daar al liggen?


U wilt dat uw gast een aangenaam verblijf heeft

Last but not least, wilt u dat uw gasten een geweldige tijd ervaren! Omdat de bruiloft draait om jullie twee maar ook om de speciale mensen die je op je trouwdag wilt zien.

Via Festipi krijgt u de kans om prachtige accommodatie voor uw gasten te regelen. U kunt ze laten boeken in onze online shop of u kunt het voor hen boeken, dat is aan u. Hoe dan ook, een geweldig verblijf voor de nacht tijdens uw bruiloftsevenement!


Alles wat met een bruiloft logeerpartij komt, we got you covered!

En als we zeggen full-service, bedoelen we ook echt full-service. Maar u beslist natuurlijk!

The Perfecte logeerpartij

De basis is, een perfecte logeerpartij tijdens de bruiloft! We ontzorgen de volledige organisatie die bij dit aspect van de bruiloft hoort. En wist u dat wij een van de meest kostenefficiënte manieren zijn om mensen op een bruiloft te laten slapen? Laat ons maar eens een berekening maken en ontdek het zelf. En wie houdt er eigenlijk van een oud stoffig hotel?


We leveren zelfs ontbijt op aanvraag

Indien nodig verzorgen wij zelfs het ontbijt de dag na of voordat de bruiloft is gepland. Wij geven u en uw gasten graag de perfecte trouwdag (en) en alles wat daarbij hoort. Zie ons als een perfect ‘pop-up glamping camping hotel’ op basis van al uw behoeften.


Laat uw gasten kamperen in uw festival trouw camping!

Voor elke groep mensen kunnen wij slaapplaatsen regelen tijdens de bruiloft. Dit gaat al vanaf een hele kleine groep (laten we zeggen 10 mensen) tot een hele grote groep van meer dan 1000+ mensen. Geeft u maar aan wat het getal is en wij zorgen voor geweldige accommodatie & gastvrijheid. Zodat u volop kunt genieten van de dag van uw leven!


Bonding & Ervaringen

Mensen verbinden en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring van uw evenement

Online Booking

Selectie en reservering gaan super eenvoudig

Service & Hospitality

Van gastvrijheid tot het oplossen van uitdagingen. Wij zijn beschikbaar voor u en uw gasten, nemen elke last of ongemak weg en proberen te zorgen voor extra service.

Blending Wedding Theme's

We will assimilate our service to your event, making it complete part of your own ambiance

Speciale Bruiloft Accommodaties

Unieke selectie van eersteklas accommodaties om de perfecte mix te maken die bij uw ambiance past

Voor bijna elk budget

Voor elke soort bruiloft hebben we een oplossing

Pop Up Festival Festival Camping

Opgezet en ingericht, klaar voor aankomst van de eerste gasten

Elk evenement

Waar mensen verblijven, bieden we comfort en voegen we waarde toe door zinvolle en oprechte verbindingen te leggen tussen mensen. Een tijd om nooit te vergeten!

Ben u een wedding planner of het gelukkige bruidspaar? Neem contact op voor onze oplossingen voor festival huwelijken!

KRIJG MEER INFO NU