Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Extrema Outdoor Belgium FAQ - Festipi.nl
fade
5898
page-template-default,page,page-id-5898,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Extrema Outdoor Belgium FAQ

Veel Gestelde Vragen

Als je iets mist of vindt dat er een vraag bij moet staan, vertel het ons. Wij willen snel van jullie leren om alles zo voorspoedig en comfortabel mogelijk te laten lopen. Dus, staat je vraag er niet tussen mail dan naar wecare@festipi.nl.

Wat kan ik verwachten van de Festipi Village?
  • Een prachtige accommodatie op het campingterrein die helemaal klaar op je staat te wachten om je te omarmen
  • Hulp van de Festipi crew die altijd voor jou klaar staan.
    Als er iets is of je wilt iets weten zorgen wij voor een onmiddellijke oplossing zodat jij weer verder kan met chillen en feesten
Hoe hebben we contact voor of tijdens het festival?

Voor of na de boeking is het altijd mogelijk om via Festipi een chat met ons te openen waarin je elke vraag kunt stellen. Daarnaast zullen er ook altijd mensen van Festipi op de festival camping aanwezig zijn om je ter plekke verder te helpen. En het is altijd mogelijk om ons je vraag toe te mailen naar: wecare@festipi.nl

Hoe kan ik een accommodatie boeken?
  1. Klik op de gewenste accommodatie
  2. Kies jouw opties
  3. Bevestig jouw keuze in de winkelmand en afrekenpagina
  4. Investeer het benodigde bedrag voor een topweekend en de rest wordt geregeld
Hoe hebben we contact voor of tijdens het festival?

Wanneer de camping open is, zal er ook altijd iemand aanwezig zijn van de Festipi crew. De crew wijst je aan welke accommodatie gedurende het festival van jou is.

Moet ik in- of uitchecken?

Wip bij aankomst even langs bij de Festipi crew om je in te checken, wij vinden het fijn om je te ontmoeten. Je word dan snel even ingewijd. Bij vertrek is het wel tof als je even gedag zegt tegen de rest van de Festipi crew. Je bent nu per slot van rekening onderdeel van de Tribe.

Moet ik een borg betalen?

Nee. Wij gaan er van uit dat jij normaal doet met de spullen en vertrouwen erop dat je alles heel houd. Wij geloven in jou als onderdeel van de Festipi Tribe. Ongelukjes gebeuren en dat kunnen we opvangen met reserveonderdelen en reserve accomodaties. Wanneer je niet normaal doet en je opzettelijk de boel aan het slopen bent, zullen we je conform onze algemene voorwaarden aansprakelijk stellen.

Staan de accommodaties afgeschermd op het kampeerterrein?

Ja voor de meest unieke festival ervaring hebben wij de festipi village. Dit wil zeggen dat jouw accommodatie in één van de wijken van het dorp word geplaatst om het binnen plein heen. De Festipi crew onthaald je hier en is ter alle tijden aanwezig voor mogelijke vragen of puur voor de gezelligheid.

Mag ik roken in alle tenten?

Nee, niet in alle tenten maar in de Festipi kan het wel. De vorm van de tent zorgt voor een voortdurende ventilatie. De Festipi blijft daarom altijd voorzien van frisse lucht. Het helpt wel om af en toe het deurtje open te klappen om zo het ventileren te versnellen. Dit is ook aan te raden wanneer je een scheet hebt gelaten.

Mag ik de liefde bedrijven in een tent?

Ja, dat mag. Mits meerderjarig. Mocht je een luidruchtige lover zijn, hou dan rekening met de rest van de campinggasten. Ondanks dat iedereen blij voor je is dat je hebt gescoord, hoeft niemand mee te genieten. En doe het vooral veilig.

Hoe laat mag ik op de camping mijn accommodatie in en wanneer moet ik er weer uit?

Festipi volgt altijd de officiële openings- en sluitingstijden van het desbetreffende festival.

Ik kan mij niet gedragen tussen mensen, of als ik dronken ben wordt ik vervelend, wat dan?

De Festipi Crew zijn er voor een feestje. Bezopen, irritant, onbehoorlijk, vervelend, intimiderend gedrag wordt niet getolereerd! Het zal leiden tot onmiddellijke verwijdering uit ons midden en levenslange verbanning uit de Tribe. De Blacklist is onverbiddelijk. Jij word met jouw spullen in een goedkope, in China vervaardigde koepeltent gedumpt en bent niet langer welkom bij de Tribe en haar accommodaties.

Zijn er nog extra contact opties vooraf en/of tijdens het festival?

Die zijn er inderdaad, waar mogelijk is word er namelijk voor elk festival een whatsapp groep aangemaakt waar jij (met vooraf gegeven toestemming) al je vragen in kunt stellen!

Veel Gestelde Vragen Over Boekingen

Mochten er nog vragen zijn die hier niet tussen staan, mail deze dan gerust naar wecare@festipi.nl Of stel je vraag in de chat.

Mag ik mijn boeking veranderen?

Heb je al geboekt, maar wil je een minder uitgebreide versie of juist een meer uitgebreide versie, stuur jouw verzoek naar wecare@festipi.nl of stel je vraag tussen 9.00 en 21.00 op de chat!

Waarom heb ik nog geen bevestiging ontvangen?

Als je na 24 uur nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, stuur dan een mail naar wecare@festipi.nl.

Zijn er naast het bedrag voor mijn boeking nog andere kosten te verwachten?

Nee.

Tot welke termijn kan ik mijn boeking annuleren?

Bedenk even goed voordat je reserveert hoe zeker het is dat je gaat. Als jij namelijk op het allerlaatste moment besluit om niet te gaan, ontneem je iemand anders de kans om een accommodatie te huren.

Je kunt kosteloos annuleren tot 21 dagen voor aanvang van het festival. Daarna is annuleren alleen mogelijk met een goed verhaal dat je stuurt naar info@festipi.nl. Het helpt eigenlijk altijd om jouw betoog te ondersteunen met versgebakken appeltaart.

Voor welke periode boek ik een accommodatie?

De accommodatie die je boekt is de gehele camping periode van het gekozen festival voor jou. Voor de exacte datums kun je kijken naar de openingstijden van de camping via de site van het festival waar je naartoe gaat!

Mijn vraag staat hier nergens tussen, wat moet ik nu doen?

Stel je vraag en stuur die op naar wecare@festipi.nl. Op oneerbare voorstellen wordt niet ingegaan.