Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Dream Village - Festipi.nl
fade
14301
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-14301,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Dream Village

Verkoop van accommodaties op Dream Resort ’18 is gestart!

Let op, er zijn maar beperkt aantal accommodaties te boeken we verwachten snel uit te verkopen!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons Dream Resort
Start het boeken

Meest populaire accommodaties

Tijdens Dream Resort 2018 bieden wij verschillende accommodaties aan voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk de meest populaire accommodaties die geboekt zijn.

Slaapspullen & accessoires

Voor een comfortabel verblijf hebben we verschillende soorten campinggear die je in het boekingsproces of bij Dream Resort kunt bestellen tijdens het festival. Bestel jouw essentials voor een geweldig verblijf tijdens Dream Village 2018!

Kies jouw perfecte plek om te verblijven op het Dream Resort

Tijdens Dream Resort 2018 bieden wij een heleboel verschillende accommodaties voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk ze en boek nu jouw favoriete accommodatie voor een perfect festivalavontuur tijdens Dream Village 2018.

Let op, beperkt aantal accommodaties zijn er te boeken!

Elk jaar weer gaat de voorverkoop sneller en sneller. Mensen ontdekken het genot, het plezier, maar vooral de vrijheid die ervaren wordt tijdens een verblijf in Dream Resort. Dus wacht niet te lang en boek vandaag!

Het is tijd voor een nieuw avontuur! Wacht niet langer. Boek een accommodatie!