Bospop – Festipi.nl

Tel: +31 (0)74 - 303 22 40

Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Bospop – Festipi.nl
fade
4931
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4931,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Verkoop van accommodaties op Bospop Resort ’18 start op de 27e van januari 2018 om 10.00 uur

Let op, er zijn maar beperkt aantal accommodaties te boeken we verwachten snel uit te verkopen!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons Bospop Resort
Bekijk alle accommodaties

Meest populaire accommodaties

Tijdens Bospop Resort 2018 bieden wij verschillende accommodaties aan voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk de meest populaire accommodaties die geboekt zijn.

Slaapspullen & accessoires

Voor een comfortabel verblijf hebben we verschillende soorten campinggear die je in het boekingsproces of bij Bospop Resort kunt bestellen tijdens het festival. Bestel jouw essentials voor een geweldig verblijf tijdens Bospop 2018!

 •   Ik ken Maarten Dik al langer (een beetje). Ik heb hem onlangs opgezocht bij #Festipi. Wat zijn jullie een fijne energieke club mensen. Zelf op zoek naar 'de toverformule van het leven' - #thePowertoFlower - ga ik de komende tijd graag onderzoek doen naar jullie #FestipiFilosofie. Dat smaakt naar meer!

  thumb Guido Crolla
  4/06/2017
 •   De tent vond ik oogverblindend mooi. Toen ik eenmal lag, sliep ik als een roosje. De dekens waren lekker warm, het kussen extreem zacht en het matras lekker stevig. Thnx voor de goede zorgen!

  thumb Susanne van Schaick
  7/10/2017
 •   Een super onderneming! Alles was in overleg mogelijk en het is super mooi ingericht. Ofwel wauw! Festipi heeft een geweldig crew, die zorgt voor een complete festivalervaring. Zeker een aanrader 🙂

  thumb Annemiek Spoelstra
  6/01/2016

Kies jouw perfecte plek om te verblijven

Tijdens Bospop Resort 2018 bieden wij een heleboel verschillende accommodaties voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk ze en boek nu jouw favoriete accommodatie voor een perfect festivalavontuur tijdens Bospop 2018.

Wil je een totaaloverzicht van alle accommodaties? Klik dan op onderstaande button. Heb je nog vragen? Voel je vrij om deze te stellen via e-mail, chat of telefoon. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Bekijk accommodaties

Watch the video

Waarom kiezen voor Bospop Resort?

Tijdens Bospop 2018 wil je graag een fijne plek hebben om te overnachten. Dat is waarom Bospop Resort de beste oplossing is op de camping. Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijk Bospop 2018!

We willen dat je de beste festivalbeleving hebt

Festivalbeleving, dat is waar het voor Bospop Resort om draait. Om jou de beste ervaring te geven van Bospop. Bospop Resort zorgt voor beleving op de festivalcamping. Want wij weten net zo goed als jij dat het feestje al begint op de camping.

We willen dat je je comfortabel voelt

Geen gezeul, geen gedoe. We willen dat je je comfortabel voelt. Je neemt alleen je tasje met kleding en andere persoonlijke zaken mee en laat je onderdompelen in comfort door de Bospop Resort crew.

Be Cool

Omdat jij te gek gaaf bent.

Be Comfortable

Omdat we willen dat je je comfortabel voelt.

Be Fresh

Omdat je graag in een schone omgeving bent.

Be A Landmark

Omdat je je tent graag wilt terugvinden.

Be Secure

Omdat je je op je gemak wilt voelen.

Be Safe

Omdat je je veilig wilt voelen.

Let op, beperkt aantal accommodaties zijn er te boeken!

Elk jaar weer gaat de voorverkoop sneller en sneller. Mensen ontdekken het genot, het plezier, maar vooral de vrijheid die ervaren wordt tijdens een verblijf in Festipi Village. Dus wacht niet te lang en boek vandaag!

Het is tijd voor een nieuw avontuur! Wacht niet langer. Boek een accommodatie!