Baca – Festipi.nl

Tel: +31 (0)85 - 001 35 34

Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Baca – Festipi.nl
fade
14256
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-14256,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Start verkoop van de Festipi’s op BACA 100 Miles ’18 is gestart!

Let op, er zijn maximaal 50 Festipi’s beschikbaar en we verwachten snel uitverkocht te zijn net zoals afgelopen jaar.

We kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen als onze gast in onze Village
Start het boeken

OA BEKEND VAN:

Waarom kiezen voor Festipi tijdens BACA 100 Miles 2018?

Tijdens BACA 100 Miles 2018 wil je graag een fijne plek hebben om te overnachten. Dat is waarom Festipi de beste oplossing is op de camping. Geen gesjouw of gezeul met spullen of het opzetten van je eigen tent. Neem lekker alleen je tas met persoonlijke spullen mee en laat de rest aan ons over voor een onvergetelijke BACA 100 Miles 2018!

Hoe onze gasten denken over Festipi

 •   Geweldig weekend kunnen hebben op Paaspop 2017 mede omdat ik zo heerlijk heb geslapen in de Kapitent met fijne bedden. De crew zorgde voor een prettige sfeer en stond voor je klaar als dit nodig was.

  thumb Lindy Louwers
  4/18/2017
 •   Geweldige ervaring gehad op MadNes met Festipi! Super gave tipi's van alle gemakken voorzien. En ook nog eens een vriendelijke gastheer Tjeerd die het verblijf net nog even wat leuker heeft gemaakt. Thanks!

  thumb Wies Beijen
  7/10/2017
 •   Een heel weekend overnacht in een festipi op Paaspop 2017. Ondanks een gebroken arm heb ik super geslapen en de medewerkers zijn super aardig en gezellig! Zeker een aanrader voor de weekend festival gangers.

  thumb Thomas Leerling
  4/17/2017

Er zijn max 50 Festipi's te boeken

Tijdens het BACA 100 Miles Festipi Village bieden we accommodatie aan voor maximaal 100 bezoekers (max 50 twee persoons Festipi's). We gaan er vanuit dat we snel zullen uitverkopen net zoals afgelopen jaar. We kijken er naar uit om jullie dames en heren weer te verwelkomen in ons prachtige BACA 100 Miles Festipi Village

BACA Festipi Twee Persoons L

79.00

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? De Festipi is de ultieme festivaltent. Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte lichtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2.5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi Twee Persoons L is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 2 personen maar ook maximaal ruimte voor uw bagage en andere zaken.

Wat zit er allemaal in de tent:

 • Dikke Safarica 7.0 SI slaapmatten
 • Dikke Nomad Bronco slaapzakken
 • Zachte kussens met kussenslopen
 • (Optioneel) Echte koeiehuid op de vloer

NB: Bij deze accommodatie zijn festivaltickets en campingtickets NIET inbegrepen.

Boek deze accommodatie

Categorie:

De Camping

BACA 100 Miles vindt plaats van 19 mei juli t/m 20 mei in Kesteren, Nederland.

De Festipi’s zijn alleen beschikbaar op camping de Betuwe.

De camping gaat open op vrijdag 18 mei 2018 om 18.00 uur en gaat weer dicht op zondag 20 mei om 14.00 uur. Je kunt 24/7 inchecken in je Festipi.

Check-in & Check-out

Festipi Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft jouw toegang tot jou eigen persoonlijke Festipi. Een aantal dagen voor je reis naar BACA 100 Miles, ontvang je een andere e-mail van ons met extra informatie.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van de Festipi Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen Festipi. Tijdens de check-in, zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Festipi Tribe geworden!

Start het boeken