Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Festipi Home - Festipi.nl
fade
3044
home,page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-3044,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Ga naar Backyard Camping

www.backyardcamping.nl

Bouw je eigen
event resort
Wat is het percentage buitenlandse bezoekers ten opzichte van het aantal reguliere bezoekers?
Wat is de gemiddelde leeftijd van de festivalganger op het festival?
Wat is het aantal dagen kamperen gedurende het festival

BEKEND VAN OA:

Wat kan Festipi voor u betekenen?

Wij willen een mooie kampeer ervaring brengen aan mensen binnen de mogelijkheden van nu - We maken er samen een mooie tijd van.

Backyard Camping

In deze bijzondere tijd zetten wij onze volledige voorraad en mankracht in om jullie zomer toch nog leuk te maken nu vakantie en dagjes uit ineens anders zijn geworden. Een tipi in de tuin: kamperen in de achtertuin! Een feest voor kinderen, een rustpunt voor jezelf. Quality time en echt er even uit.


Festival Bruiloft

Wij verzorgen volledig op maat gemaakte festival bruiloft pop-up campsites. Om de beleving van een festival bruiloft zo optimaal mogelijk te maken. Een mobiele bruid suite, slaapovernachtingen voor uw gasten en zelfs ontbijt kan verzorgd worden!


Schoolkamp

Veel scholen en leerlingen zien het schoolkamp afgeblazen. Omdat het schoolkamp de afsluiting is van de basisschool voor de leerlingen van groep 8 vinden we dat dit door moet kunnen gaan. Wij kunnen volgens de richtlijnen van het RIVM werken en een geweldige ervaring voor de kids neerzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden


Retraites /campings

Wij kunnen volgens de regels van het RIVM meerdere opstellingen met tipi’s creëren speciaal voor retraites of te verhuren aan campinggasten op campings. Wij hebben een aantal grote tipi’s en vele bedrukte 2 a 3 p tipi’s te leveren leeg, met slaapmatten of eventueel volledig ingericht.


Een selectie van evenementen waar wij hospitality verzorgen

Dit is een selectie van evenementen waar wij service en hospitality verzorgen. Bekijk de 'festivals en andere events' sectie voor alle evenementen waar wij onderdeel van uitmaken.

Wat onze gasten zeggen over Festipi?

Bonding & Experiences

Verbinden van mensen en bijdragen aan een memorabele ervaring op het event

Online Boekingen

Het creëren van boekingen wordt voor het event en de gasten super makkelijk

Service & Hospitality

Van klantenservice tot het ontzorgen van alle andere zaken die gemoeid gaan met de festivalcamping. We zijn beschikbaar voor de event organisatie en haar gasten als het gaat om het compleet ontzorgen, oplossen van problemen en het bieden van extra service.

Blending Brands

Wij zullen ervoor zorgen dat onze service en onze uitstraling samenvoegt met het event, zodat het een compleet onderdeel wordt van de event ambiance.

Special Accommodations

Een unieke selectie van eerste klas accommodaties die prachtig gecombineerd kunnen worden met de sfeer van het event

Front & Backstage Oplossingen

Naast de gast staan wij ook klaar voor de crew en artiesten om ze uit te laten blinken in hun diensten

Turnkey Festival Camp

Alles staat klaar en is volledig ingericht op het moment dat de gasten binnen komen wandelen

Elk soort event

Waar mensen overnachten, verzorgen wij comfort en brengen meerwaarde voor het event. Door de beleving te vergroten en creëren van een betekenisvolle connectie tussen mensen zorgen wij voor een tijd om nooit meer te vergeten

Festivalorganisatie of event met een camping? Neem direct contact op voor een totaalaanbieder van campsolutions.