Tel: +31 (0)85 - 001 35 34

Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Festipi Home - Festipi.nl
fade
3044
home,page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-3044,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

WIJ ONTZORGEN UW ORGANISATIE EN BRENGEN BELEVING NAAR UW EVENT

Vraag nu uw maatwerk event campsite aan

Bouw je eigen
event resort
Wat is het percentage buitenlandse bezoekers ten opzichte van het aantal reguliere bezoekers?
Wat is de gemiddelde leeftijd van de festivalganger op het festival?
Wat is het aantal dagen kamperen gedurende het festival

BEKEND VAN OA:

Hoe kunnen wij uw event organisatie het zo makkelijk mogelijk maken?

Festipi is een full service festival campsite organisatie. Waar mensen overnachten op een evenement, ontzorgen wij de organisaties volledig.

Full Service Festival Campsite

Wij verzorgen alles voor de festivalganger om de beleving op de camping zo optimaal mogelijk te maken. De tenten zijn opgezet in groepen of in een compleet dorp en volledig ingericht voor een gezellig en comfortabele overnachting tijdens uw event.


Festival Bruiloft

Wij verzorgen volledig op maat gemaakte festival bruiloft pop-up campsites. Om de beleving van een festival bruiloft zo optimaal mogelijk te maken. Een mobiele bruid suite, slaapovernachtingen voor uw gasten en zelfs ontbijt kan verzorgd worden!


Full Service Backstage Campsite

Wij geloven dat iedereen die werkt en performed op een event dit zo goed en optimaal mogelijk zou moeten kunnen doen. De VIP’s en de pers zou dus ook extra zorg aan moeten worden besteed. Om dit voor elkaar te krijgen is een full service campsite noodzakelijk. Het zorgt ervoor dat alle oncomfortabele zaken worden opgelost en zij niet gestoord worden in het ding waar zij goed in zijn. Waardoor deze mensen volledig worden benut op hun talent en een memorabele tijd zullen hebben. Uw event zal nooit vergeten worden.


Any Other Event Campsite

Naast de festivals zijn wij ook gespecialiseerd in andere events waar mensen een of meerdere nachten verblijven. Business meetings, workshops, bootcamps, seminars of elk ander event dat je maar kunt bedenken waar een overnachting aan te pas komt. Want het verbinden van mensen is het key element dat zorgt voor een unieke setting en service voor de gast. Festipi kan op die manier meerwaarde bieden aan uw zakelijke gerelateerde event. Samen maken we er een memorabele ervaring van!


Een selectie van evenementen waar wij hospitality verzorgen

Dit is een selectie van evenementen waar wij service en hospitality verzorgen. Bekijk de 'festivals en andere events' sectie voor alle evenementen waar wij onderdeel van uitmaken.

Wat onze gasten zeggen over Festipi?

Bonding & Experiences

Verbinden van mensen en bijdragen aan een memorabele ervaring op het event

Online Boekingen

Het creëren van boekingen wordt voor het event en de gasten super makkelijk

Service & Hospitality

Van klantenservice tot het ontzorgen van alle andere zaken die gemoeid gaan met de festivalcamping. We zijn beschikbaar voor de event organisatie en haar gasten als het gaat om het compleet ontzorgen, oplossen van problemen en het bieden van extra service.

Blending Brands

Wij zullen ervoor zorgen dat onze service en onze uitstraling samenvoegt met het event, zodat het een compleet onderdeel wordt van de event ambiance.

Special Accommodations

Een unieke selectie van eerste klas accommodaties die prachtig gecombineerd kunnen worden met de sfeer van het event

Front & Backstage Oplossingen

Naast de gast staan wij ook klaar voor de crew en artiesten om ze uit te laten blinken in hun diensten

Turnkey Festival Camp

Alles staat klaar en is volledig ingericht op het moment dat de gasten binnen komen wandelen

Elk soort event

Waar mensen overnachten, verzorgen wij comfort en brengen meerwaarde voor het event. Door de beleving te vergroten en creëren van een betekenisvolle connectie tussen mensen zorgen wij voor een tijd om nooit meer te vergeten

Festivalorganisatie of event met een camping? Neem direct contact op voor een totaalaanbieder van campsolutions.