Ma - Za 8.00 - 18.00 Zondag GESLOTEN

Top
Solar - Festipi.nl
fade
4457
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4457,mkd-core-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Festipi.nl / Solar

Bekijk alle accommodaties en boek jouw Solar Weekend Festival journey vandaag!

Bekijk alle accommodaties

Meest populaire accommodaties

Tijdens de Festipi Village op Solar Weekend Festival 2017 bieden wij verschillende accommodaties aan voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk de meest populaire accommodaties die geboekt zijn.

Slaapspullen & Accessoires

Voor een comfortabel verblijf hebben we verschillende soorten campinggear die je in het boekingsproces of bij de Festipi Village kunt bestellen tijdens het festival. Bestel jouw essentials voor een geweldig verblijf tijdens Solar Weekend Festival 2017!

“Super leuke onderneming met super personeel! Een onvergetelijke ervaring Psy-Fi 2016. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Corstiaan Rijnhout,

Kies Jouw Perfecte Plek Om Te Verblijven

Bij de Festipi Village tijdens Solar Weekend Festival 2017 bieden wij een heleboel verschillende accommodaties voor elke mogelijke festivalganger of groep festivalgangers. Bekijk ze en boek nu jouw favoriete accommodatie voor een perfect festivalavontuur in de Festipi Village tijdens Solar Weekend Festival 2017.

Wil je een totaaloverzicht van alle accommodaties? Klik dan op onderstaande button. Heb je nog vragen? Voel je vrij om deze te stellen via e-mail, chat of telefoon. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Bekijk accommodaties

Watch the video

Waarom Kiezen Voor Festipi Village?

Festipi Village is gemaakt voor en door festivalgangers. Als je op zoek bent naar de beste festivalbeleving en comfort zonder dat het de charme verliest van het festival, dan ben je hier aan het juiste adres! Festipi kijkt vanuit het perspectief van hoe zij het zelf als festivalganger zou willen zien. Wij zijn pas tevreden als jij als festivalganger tevreden bent.

We willen dat je de beste festivalbeleving hebt

Festivalbeleving, dat is waar het voor Festipi om draait. Om jou de beste ervaring te geven van Solar Weekend Festival. Festipi zorgt voor beleving op de festivalcamping. Want wij weten net zo goed als jij dat het feestje al begint op de camping.

We willen dat je je comfortabel voelt

Geen gezeul, geen gedoe. We willen dat je je comfortabel voelt. Je neemt alleen je tasje met kleding en andere persoonlijke zaken mee en laat je onderdompelen in comfort door de Festipi crew.

Be Cool

Omdat jij te gek gaaf bent!

Be Comfortable

Omdat we willen dat je je comfortabel voelt.

Be Fresh

Omdat je graag in een schone omgeving bent.

Be A Landmark

Omdat je je tent graag wilt terugvinden.

Be Secure

Omdat je je op je gemak wilt voelen.

Be Safe

Omdat je je veilig wilt voelen.

Hurry Up, De Voorverkoop Gaat Altijd Snel!

Elk jaar weer gaat de voorverkoop sneller en sneller. Mensen ontdekken het genot, het plezier, maar vooral de vrijheid die ervaren wordt tijdens een verblijf in Festipi Village. Dus wacht niet te lang en boek vandaag!

Het is tijd voor een nieuw avontuur! Wacht niet langer. Boek een accommodatie!